søndag den 11. december 2011

Alaskan Pollock med champignon risoni

Gudespise!

Man tager:

Pollock og lægges i et smurgt ildfast fad.

En topping lægges ovenover bestående af: ca. 1dl solsikkeolie, salt, peber, 1 tsk dildfrø, en god håndfuld frisk dild, 1 skive brød uden skorpe = køres en tur med stavblenderen.

Ind i ovnen ved 200 i 15min.

6dl vand koges med en terning hønsebullion. Risoni hældes i og koges forsigtigt i 9min.
1½ dl fløde hældes ved og koges videre i 2min.
Gryden tages af varmen og røres op med reven parmesan.

Ca 10-15 friske champignon i skiver ristes på panden i smør, salt og peber og hældes i risoniblandingen.
Smag til og server med fisken.

En letlavet og lækker aftensmad på 15min.
Slet ikke dårligt.



Ingen kommentarer: